KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük Turgut Özal Anaokulu

Nis

ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE BİRLİKTE PİKNİK YAPIP ,CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİK.

Nis

Öğrencilerimiz ve velilerimiz ile  birlikte halk kütüphanesine  giderek kütüphane kurallarını öğrendik.Annelerimizden çocukluklarında oynadıkları oyunları dinledik.Geleneksel çocuk oyunlarının tarihini araştırdık ve velilerimizle birlikte eğlenceli ,bilgi dolu bir gün geçirdik.

Kas

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz''diyerek Cumhuriyeti kuran atamıza selam ile

coşku ile kutlanan bayramımızdan güzel anlar

Kas

KIŞ AYLARINCA BOLCA TÜKETTİĞİMİZ TURŞULARI ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE KURDUK.BOLCA VİTAMİNLER ÜZERİNE KONUŞTUK.ŞİMDİ SABIRLA TURŞULARIMIZIN OLMASINI BEKLİYORUZ.ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

PSİKOEĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ ÖZENLE DEVAM EDİYOR.

Şbt

ARKADAŞLARIMIZ İÇİN HEDİYELER HAZIRLAYARAK ,DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİK.MUTLU GÜNLERDE KULLANMALARINI VE BİR AN ÖNCE YARALARININ SARILMASINI DİLERİZ.

ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR.